Vind je Engels een lastige taal en kun je wel wat hulp gebruiken? Ik kan je helpen met bijles aan huis!

Ik geef bijles en huiswerkbegeleiding aan middelbare scholieren die moeite hebben met de Engelse taal. Hierbij maak ik gebruik van het huiswerk dat je op dat moment hebt. Ik leg de grammatica nog een keer uit. We lezen samen (examen)teksten en ik help met de bijbehorende opdrachten. Uiteraard praten we zoveel mogelijk Engels. Ik werk vanuit huis in Schipluiden.

Alle niveaus

Het maakt niet uit of je in de brugklas of de examenklas zit en of je VMBO kader of VWO doet. In alle rust zorgen we er samen voor dat je cijfers beter worden en vooral dat je weer plezier krijgt in de lessen. Ik heb de afgelopen jaren al heel veel jongeren kunnen helpen.

Maar ik ondersteun ook leerkrachten die zich niet zeker genoeg voelen bij het geven van Engelse les aan hun leerlingen. Met hen oefen ik Engels spreken, schrijven, lezen en luisteren.  De Anglia examens, niveaus Intermediate en Advanced, zijn hierbij een leidraad.

Bel me voor een intake: 06 30118674, ga naar mijn Facebookpagina of vul het contactformulier in.

Wil je zelf alvast aan de slag? Op deze website vind je mooie korte filmpjes waarin je veel leert over Groot-Brittannië en over de Engelse grammatica. Bij elk filmpje kun je een aantal opgaven maken, zodat je direct kunt controleren of je het filmpje begrepen hebt.