Schrijfcafé Midden-Delfland

Schrijfcafé

Op vrijdag 28 oktober 2016 ben je weer van harte welkom in het Schrijfcafé Midden-Delfland!

  • Je houdt van het schrijven van verhalen, blogs, gedichten, songteksten en toneelstukken maar thuis neem je er de tijd en de rust niet voor?
  • Je hebt gehoord dat bloggen goed is voor je bedrijf, maar krijgt het nog niet op poten?
  • Je bent begonnen met het schrijven van een boek, maar zit nu helemaal vast?

Meld je aan voor het Schrijfcafé Midden-Delfland!

Praktisch

We starten om 9.30 uur in de cursusruimte van de Stichting Kunst en Cultuur, Woudseweg 20 in Den Hoorn. Je hoeft alleen maar schrijfgerei, zoals een pen en papier of laptop mee te nemen.  Om je in de juiste schrijfstemming te brengen, stel ik een opwarmoefening voor. Daarna ben je vrij in je eigen fantasie en invulling. Uiteraard ben ik wel aanwezig om vragen te beantwoorden, te motiveren, mee te lezen of advies te geven. Zodat die roman die al jaren in je hoofd zit nu wel op papier komt. Of die nieuwsbrief nu eindelijk de deur uit gaat.

Voor deze schrijfochtend (9.30 – 11.30 uur) geldt een tarief van 10 euro. Dit is inclusief thee of koffie, btw en begeleiding. Je kunt bij binnenkomst contant bij me afrekenen. Vooraf aanmelden is wel gewenst.

Het Schrijfcafé wordt mede mogelijk gemaakt door de Stichting Kunst en Cultuur in Den Hoorn, een organisatie die de ontwikkeling van heel veel creatief en muzikaal talent mogelijk maakt!

Header Stichting Kunst en C ultuur

Reviews

In april 2015 organiseerde ik het eerste Schrijfcafé in Midden-Delfland. De vorige edities waren een groot succes. Dit vonden deelnemers ervan:

Corine: “Het Schrijfcafé gaf zin in méér!”

Anneke: “In een gezellige sfeer krijg je tips voor het schrijven, waardoor je hierin ook weer  zelfvertrouwen krijgt. Echt leuk, een aanrader!!”

Jessica: “Inmiddels tweede les gehad bij José. Je moet even over een drempeltje heen om echt te gaan schrijven, maar daarna gaat het voordat je het weet, in en sneltreinvaart. Voor mij was het een unieke ervaring om te ervaren dat je pen niet snel genoeg gaat, zoveel komt er naar boven. Echt heel leuk, ik zou zeggen, ervaar het zelf eens.”

Nel: “Schrijfcafé was inspirerend, ik kan het iedereen aanraden!”

Annelou: “Meteen even een review. Vanochtend meegedaan aan (of is het ‘in’) het eerste Schipluidens Schrijfcafé. Dat maakte niet alleen de tongen maar vooral de pennen los … Mijn roodgloeiend toestenbord is mijn getuige: het inspireert, samen en met focus schrijven. Bedankt José en medeschrijvers. Tot volgende keer!”

Daydreaming is not writing. Create the story by writing it down. (Robert McKee)

Meer doen met schrijven? Meedoen met schrijfwedstrijden? Meer tips? Kijk eens op Schrijven Online.

3 gedachten over “Schrijfcafé

  1. Vandaag voor het eerst deelgenomen aan het schrijfcafé. Super leuke ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. Ik ging met de basis van een blogbericht onder mijn arm naar huis, iets waar ik anders zeker nog niet aan toe gekomen was. Top, dank je wel José

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *