reacties Weekendje Weg

Reviews Weekendje Weg

Ik ben heel blij dat mijn debuutroman Weekendje Weg zo goed wordt ontvangen door lezers. Hieronder staan enkele van de reacties die ik van ze kreeg, onder andere via de Facebookpagina Roman Weekendje Weg.

Daarnaast zijn er nog de uitgebreide (positieve!) recensies van boekbloggers Passie voor boeken en Mustreadsornot. Van beide recensenten krijgt Weekendje Weg 4 sterren!

“José wat een fijn boek. Ik heb het met veel plezier gelezen .” (Annet)

“Ik heb ‘weekendje weg’ bijna uit…..ik probeer het een beetje te rekken, wil er namelijk nog geen afscheid van nemen. Heerlijk boek! Je gaat een weekend mee met de zussen en volgt hun enerverende levens. Grappig, herkenbaar -zelfs als je geen zussen hebt  – en aangrijpend. Ik kijk nu al uit naar een tweede deel van een weekendje weg.” (Els)

“Heb me gelijk een heerlijk leesochtendje kado gedaan. Wat een heerlijk boek! Ik hou erg van dit genre en het leest heerlijk weg, met mooie verhaallijn en ”verspringen” naar de verschillende invalshoeken vanuit de personages, knap hoor!! Geniet nog heerlijk van de kraamtijd van je vierde kind! (Marleen)

“Weekend in Frankrijk en bijna uit! Leuk hoor! Mijn complimenten heel onderhoudend, je blijft lezen.” (Simone)

“Leuk boek , in een ruk uitgelezen. Knap dat je dat kunt. Als ik eerlijk ben wel een beetje een vrouwenboek denk ik. Bedankt voor 5 uur leesplezier. (Jan)

“Heerlijk gelezen op vakantie. Leest lekker weg en zeker aan te bevelen.” (Ivonne)

“Dit weekend heb ik heerlijk Weekendje weg gelezen. Leuk, vlot geschreven  en sommige “zussendingen”  heel herkenbaar! Top, ik zou zeggen ……vooral doorgaan!”(Marian)

“Leuk verhaal en vlot geschreven. Ik heb het in 2 dagen uit gelezen, waardoor ik een nacht echt te kort geslapen heb. Gelukkig herkende ik niet al te veel in de personages.” (Hilde)

“Je hebt een te gek verhaal geschreven! leest als een trein, en geweldig al die hilarische ontwikkelingen. En het grappige is, ik kon echt jou en kleine dingetjes erin herkennen. Stijl, sommige (letterlijke) dingen die je opschrijft, de sfeer… het ademt echt jou… Ik vond het leuk om dat er doorheen te zien.” (Marja)

“Je boek met veel plezier gelezen! Leuk! Ga hem gauw teruggeven aan mijn moeder.” (Marianne)

“Wat een leuk boek heb je geschreven, heel gezellig.” (Susan)

“Een superleuk boek José! In één keer uitgelezen. Ik voelde me echt even een weekendje weg!” (Janneke)

“Ik heb ook van het boek genoten. Was jammergenoeg te snel uit. Vervolg?” (Jenny)

“Gisteren heb ik het boek uitgelezen. Ik vond hem heel leuk om te lezen ook al lees ik anders weinig romans. Het verhaal bleef de hele tijd spannend en ik denk daarom dat je ook heel goed misdaadverhalen kan schrijven. Blijf schrijven!” (Sara)

“Ik heb in een keer jouw boek uitgelezen, heerlijk geschreven.  Top! Ik kan me helemaal aansluiten bij de reacties die al geschreven zijn. Heerlijk boek, beeldend beschreven, leest vlot. Aanrader voor de vakantie/weekendje weg.” (Ilonka)

“Ik heb hem uit, ik heb genoten. Vroeg me alleen steeds af wie nu wie is/was” (Ageetha)

“Leuk boek; leest lekker vlot en wordt vooral niet langdradig. De gebeurtenissen volgen elkaar snel op en er is ook genoeg ruimte voor gevoelens en gedachten. Hele herkenbare situaties voor alle vrouwen tussen de 30 en de 50 denk ik. Leuk, dat het inderdaad 5 aparte types zijn met elk hun eigenaardigheden en geheimen. Ik herken vele dingen in vriendinnen, mijn zus of mezelf. Erg leuk. En ook al lijkt het een vrouwenboek, ook Aike vond het erg leuk om te lezen.” (Suzanne)

reacties Weekendje Weg