Engelse les

Vind je Engels een lastige taal om te leren en kun je wel wat hulp gebruiken? Ik kan je helpen!

Bijles middelbare scholieren

Ik geef bijles en huiswerkbegeleiding aan middelbare scholieren die moeite hebben met de Engelse taal. Hierbij maak ik gebruik van het huiswerk dat je op dat moment hebt. Ik leg de grammatica nog een keer uit. We lezen samen (examen)teksten en ik help met de bijbehorende opdrachten. Uiteraard praten we zoveel mogelijk Engels. Ik werk vanuit huis in Schipluiden. Vanaf 2021 is het ook mogelijk om online bijlessen te krijgen. Neem even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Alle niveaus

Het maakt niet uit of je in de brugklas of de examenklas zit en of je VMBO kader of VWO doet. In alle rust zorgen we er samen voor dat je cijfers beter worden en vooral dat je weer plezier krijgt in de lessen. Ik heb de afgelopen jaren al heel veel jongeren kunnen helpen.

Engelse les voor leerkrachten

Ik ondersteun basisschoolleerkrachten die zich niet zeker voelen bij het geven van Engelse les aan hun leerlingen. Met hen oefen ik spreken, schrijven, lezen en luisteren in het Engels. Ik bereid ze individueel voor op (mogelijk verplichte) Anglia-examens of ik oefen in kleine groepjes spreekvaardigheid en grammatica om het zelfvertrouwen op te krikken. Basisscholen in de regio’s Delft en Westland hebben hier goede ervaringen mee. De lessen zijn leuk en leerzaam.

Meer weten over mijn lessen? Ga naar mijn Facebookpagina of vul het contactformulier in.

Zelf alvast oefenen?

Wil je direct zelf aan de slag? Op deze website vind je mooie korte filmpjes waarin je veel leert over Groot-Brittannië en over de Engelse grammatica. Bij elk filmpje kun je een aantal opgaven maken, zodat je direct kunt controleren of je het filmpje begrepen hebt.