Tekstschrijver

Ik schrijf. Toneelstukken, filmscripts, blogs, verhalen en momenteel zelfs een roman en een musical.

Als je ondernemer bent, zul je je afvragen wat je daar nu aan hebt. Je zoekt iets praktisch. Een tekstschrijver die teksten schrijft waarmee je jouw klanten kunt informeren en overtuigen. Teksten die blijven hangen.

Persoonlijke teksten

Wist je dat verhalen veel beter in ons geheugen blijven plakken dan droge feiten? Daarom combineer ik mijn creatieve schrijftalenten met mijn ervaring als tekstschrijver van zakelijke teksten. En daardoor worden de webteksten, blogs en socialmediaprofielen die ik schrijf net even iets persoonlijker, iets meer verhalend en daardoor effectiever.

tekstschrijver José

Bevlogen tekstschrijver

Ik hou van puzzelen met taal en luister graag naar de bevlogen verhalen van ondernemers. Zo zorg ik samen met jou voor de juiste tekst, of dat nu voor een website, een banner of een bedrijfsfilm is. Ik help ook bij het opstellen van tweets of Facebookberichten. En bij het maken van profielen voor de diverse sociale media. Ik vertaal ook teksten van Engels naar Nederlands en andersom.

Bloggen

Een persoonlijke blog op een website vergroot de naamsbekendheid van jouw bedrijf, zorgt ervoor dat je jezelf als expert kunt profileren (ook in socialmediagroepen) en verbetert de vindbaarheid van jouw website. Maar heb je wel tijd om regelmatig stukjes te schrijven? Ik doe het graag voor je. Jouw expertise en ervaring in mijn woorden. Neem contact op voor meer informatie over hoe dit in zijn werk gaat. Sinds juli 2012 publiceer ik enkele van mijn blogs op de blogsite Gezinspiratie. Hiermee vergroot ik mijn bereik en stuur ik meer bezoekers naar mijn eigen website. Ook in jouw vakgebied is vast wel zo’n etalage te vinden.