voorkant Cheeta en Slo

Cheeta en Slo in Cittaslow

Eind september 2020 is het zo ver: poes Cheeta en slak Slo gaan de wijde wereld in!

Cheeta en Slo zijn dikke vrienden. De kat en de slak wonen in de polders van Midden-Delfland waar ze allerlei avonturen beleven. Op een dag krijgen ze een uitnodiging van Pad. Hij viert zijn verjaardag. Cheeta wil er snel naartoe, omdat hij bang is dat ze anders het feestje missen. Slo heeft niet zoveel haast, maar kruipt toch bij hem achterop.

Cheeta gaat er als een haas vandoor. Slo kan maar nauwelijks blijven zitten. Als Cheeta over een hekje springt, valt Slo op de grond. Wat nu?

Poes Cheeta en slak Slo
De vriendjes Cheeta en Slo in Cittaslow

Cheeta en Slo in Cittaslow is een nieuw prentenboek voor peuters en kleuters. Het verhaal speelt zich af in het Bijzonder Provinciaal Landschap van Midden-Delfland, ingeklemd tussen de steden Delft, Den Haag en Rotterdam. Voor kinderen uit die streek valt er in de kleurrijke platen van Deborah van de Leijgraaf veel te herkennen. Maar ook wie van elders komt zal meevoelen met de kleine vriendjes en hun aansprekende verhaal over aandacht voor elkaar en de natuur om hen heen.

Het boek kost €14,95 en is te bestellen door een bericht naar de schrijfster José van Winden of illustratrice Deborah van de Leijgraaf. ISBN: 9789090335025

Je kunt ook hieronder een reactie plaatsen.

Cheeta en Slo in Cittaslow is tot stand gekomen met hulp van Gemeente Midden-Delfland, Beheerstichting Loswal “De Bonnen” en Stichting Promotie Groen Midden-Delfland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.