Recensies Cheeta en Slo

“Wat een ontzettend leuk prentenboek! Ik heb er echt al heel veel voorgelezen in mijn leven, maar deze gaat bij mijn favorieten horen. Je hebt hem geschreven in de taal die kleuters aanspreekt. En het onderwerp spreekt mij dan wel weer aan (en vele volwassenen die het gaan voorlezen). Er zit een belangrijke boodschap in verstopt voor degene die het voorleest. Voor kinderen is deze boodschap een vanzelfsprekendheid, dit is hoe kleuters in het leven staan. Zij zíjn Slo en de volwassenen zíjn Cheeta. De tekeningen vind ik ook geweldig. Mooie kleuren en echt sprekend. Heel aantrekkelijk voor kleuters.”

Esther, pedagogisch coach en kleuterjuf

“The story is very sensitively told about life in the slow lane and just shows that by rushing somewhere in order not to miss a thing, you miss all the pleasure of the journey. It’s so you. Well done also to the illustrator, she has done a wonderful job too.”

Andrea, teacher Steinerschool