Het jaarlijkse weekendje weg van vijf zussen loopt uit de hand als ze allemaal een geheim blijken te hebben.

Weekendje Weg is een roman over vijf zussen in de leeftijd tussen 30 en 45 jaar, die samen een weekend in een vakantieboerderij doorbrengen. De spanningen lopen hoog op tijdens dit zussenweekend, wanneer blijkt dat ze allemaal zo hun eigen geheimen en zorgen hebben. Als ze op maandagmorgen weer naar huis keren, is niets meer hetzelfde.  

Feelgood

Deze debuutroman van José van Winden is een feelgood-boek dat door veel vrouwen enthousiast wordt ontvangen. Alle zussen hebben een eigen stem in het boek, omdat elk kort hoofdstuk uit een ander perspectief is geschreven. Lezeressen vertellen dat ze een favoriet personage hebben, een zus waarmee ze zich het meeste identificeren. Het boek leest lekker weg en heeft levendige karakters en dialogen.

Weekendje Weg werd op 6 mei 2017 in Hoorn gelanceerd, samen met negen andere boeken in het tweede Boek10 project van Godijn Publishing. Het boek is massaal aangeschaft door bibliotheken in Nederland en vaak uitgeleend.

Paperback: € 15,95

ISBN: 978-94-92115-26-3

Ebook: € 3,99.

ISBN:  978-94-92115-95-9

Te bestellen bij iedere boekhandel en bij de uitgever Godijn Publishing.

Wil je een gesigneerd exemplaar of een persoonlijk opdracht in het boek voor jezelf of iemand anders, neem even contact op.

Meer lezen over Weekendje Weg?

Reviews/recensies van lezers

De oorsprong van de roman

Het verhaal achter de cover

Alvast iets luisteren of lezen uit Weekendje Weg.

Weekendje Weg, vijf jaar later (het vervolg)

Weekendje Weg op eigen benen

10 thoughts on “Weekendje weg, de roman”

 1. Hallo José!
  Ik heb enkele dagen geleden jouw boek ontdekt bij de minibieb van jouw straat!
  Daar ik een artikel in de krant een tijdje terug las; was ik nieuwsgierig over jouw debuut roman.
  Wat ik over vind:
  – Goed idee om deze boek bij de minibieb af te leveren!
  Je moet lef hebben om de mogelijkheid te geven aan iedereen, om zo makkelijk zijn bevindingen over jouw boek aan je door te geven door jouw Facebook pagina of jouw website. Wel een goede manier om door feedback verder te komen.
  – De werelden van deze zussen is zo anders als de mijne,op het eerste blik, dat het voor me veel meer inleiding nodig is om echt sympathie, interesse te krijgen voor wat zich afspeelt bij de zussen.
  Voor een serie film, zou het, lijkt me, een goed kanevas zijn, als begin ervan. De filmmaker zou nog genoeg ruimte over hebben om zijn eigen inbreng in te verwerken.

  Het beste verder met jouw projecten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.