tekstschrijver José

Tekstschrijver

Wist je dat verhalen veel beter in ons geheugen blijven plakken dan droge feiten? Daarom combineer ik mijn creatieve schrijftalenten met mijn ervaring als tekstschrijver van zakelijke teksten. En daardoor worden de webteksten, blogs en socialmediaprofielen die ik schrijf net even iets persoonlijker, iets meer verhalend en daardoor effectiever.

Letters op papier of letters op een beeldscherm: samen maken ze verhalen die verduidelijken, overtuigen of simpelweg vermaken. Al tien jaar schrijf ik teksten en verhalen, gebruik ik storytelling bij de communicatie van bedrijven, zzp-ers en organisaties en help ik, als tekstschrijver, redacteur of vertaler, met het schaven en fijnslijpen van alle soorten teksten.

Persoonlijk en zakelijk bloggen

Een persoonlijke blog op een website vergroot de naamsbekendheid van jouw bedrijf, zorgt ervoor dat je jezelf als expert kunt profileren (ook in socialmediagroepen) en verbetert de vindbaarheid van jouw website. Maar heb je wel tijd om regelmatig stukjes te schrijven? Ik doe het als jouw persoonlijke tekstschrijver graag voor je. Jouw expertise en ervaring in mijn woorden. Neem contact op voor meer informatie over hoe dit in zijn werk gaat.

de hand van tekstschrijver José