Wist je dat verhalen veel beter in ons geheugen blijven plakken dan droge feiten? Daarom combineer ik mijn creatieve schrijftalenten met mijn ervaring als tekstschrijver van zakelijke teksten. En daardoor worden de webteksten, blogs en socialmediaprofielen die ik schrijf net even iets persoonlijker, iets meer verhalend en daardoor effectiever.

Jouw verhaal

Ik schrijf en vertel zo jouw verhaal. In scripts voor games, films, toneelstukken en musicals, maar ook in teksten voor websites en blogs.

Soms blijft een boodschap beter hangen als deze wordt gespeeld op een toneel, bijvoorbeeld door de eigen medewerkers. Zoals in het voorbeeld van Nutreco of Albert Heijn.

Soms blijft een boodschap beter hangen als deze verpakt is in een spel of interactieve film. Zoals bij de scripts die ik schrijf voor Thingks.

Soms kan het gewoon op een website. Zoals bij dit schoonmaakbedrijf.

tekstschrijver José

Persoonlijk en zakelijk bloggen

Een persoonlijke blog op een website vergroot de naamsbekendheid van jouw bedrijf, zorgt ervoor dat je jezelf als expert kunt profileren (ook in socialmediagroepen) en verbetert de vindbaarheid van jouw website. Maar heb je wel tijd om regelmatig stukjes te schrijven? Ik doe het graag voor je. Jouw expertise en ervaring in mijn woorden. Neem contact op voor meer informatie over hoe dit in zijn werk gaat.