Op woensdag 20 december 2017 is er een speciale feestdageneditie van het Schrijfcafé in Schipluiden: een workshop (kerst)verhalen schrijven.

Praktisch

We starten om 19.30 uur bij Net Even Anders, Vlaardingsekade Schipluiden. Om je in de juiste schrijfstemming te brengen, stel ik een opwarmoefening voor. Daarna geef ik verschillende opdrachten om er voor te zorgen dat je echt een verhaal kunt schrijven. Voor deze workshop (19.30 – 21.30 uur) geldt een tarief van 12,50 euro. Dit is inclusief thee of koffie, btw en begeleiding. Je kunt bij binnenkomst contant bij me afrekenen. Vooraf aanmelden is wel gewenst.

  • Je houdt van het schrijven van verhalen, blogs, gedichten, songteksten en toneelstukken maar thuis neem je er de tijd en de rust niet voor?
  • Je hebt gehoord dat bloggen goed is voor je bedrijf, maar krijgt het nog niet op poten?
  • Je bent begonnen met het schrijven van een boek, maar zit nu helemaal vast?

Meld je aan voor het Schrijfcafé!

Reviews

In 2017 was het Schrijfcafé even dicht wegens drukke andere werkzaamheden (zie ook Weekendje Weg) april 2015 organiseerde ik het eerste Schrijfcafé in Midden-Delfland. De vorige edities waren een groot succes. Dit vonden deelnemers ervan:

“Het Schrijfcafé gaf zin in méér!” (Corine)

“In een gezellige sfeer krijg je tips voor het schrijven, waardoor je hierin ook weer  zelfvertrouwen krijgt. Echt leuk, een aanrader!!” (Anneke)

“Inmiddels tweede les gehad bij José. Je moet even over een drempeltje heen om echt te gaan schrijven, maar daarna gaat het voordat je het weet, in en sneltreinvaart. Voor mij was het een unieke ervaring om te ervaren dat je pen niet snel genoeg gaat, zoveel komt er naar boven. Echt heel leuk, ik zou zeggen, ervaar het zelf eens.” (Jessica)

“Schrijfcafé was inspirerend, ik kan het iedereen aanraden!” (Nel)

“Meteen even een review. Vanochtend meegedaan aan (of is het ‘in’) het eerste Schipluidens Schrijfcafé. Dat maakte niet alleen de tongen maar vooral de pennen los … Mijn roodgloeiend toestenbord is mijn getuige: het inspireert, samen en met focus schrijven. Bedankt José en medeschrijvers. Tot volgende keer!” (Annelou)

Daydreaming is not writing. Create the story by writing it down. (Robert McKee)

Meer doen met schrijven? Meedoen met schrijfwedstrijden? Meer tips? Kijk eens op Schrijven Online.

3 thoughts on “Schrijfcafé”

  1. Vandaag voor het eerst deelgenomen aan het schrijfcafé. Super leuke ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. Ik ging met de basis van een blogbericht onder mijn arm naar huis, iets waar ik anders zeker nog niet aan toe gekomen was. Top, dank je wel José

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.