Meer doen: voor en door ondernemers

Stel, u heeft een eigen bedrijf. U bent loodgieter, architect, loonwerker, bakker, restauranthouder of winkelier. U heeft een mooi logo laten maken dat is afgedrukt op een busje, een reclamebord of in een krantje. Dit geeft uw bedrijf een professionele uitstraling. Op het busje of reclamebord of in de advertentie staan ook het webadres en een telefoonnummer vermeld. Wat gebeurt er als een potentiële klant uw website bezoekt? Bekijkt u dit eens eerlijk. Geeft uw website een compleet beeld van uw bedrijf, van uw kennis en kunde? Is de informatie nog wel actueel? En hoe zit het met de bereikbaarheid? Wie neemt uw telefoon op als u aan het werk bent? En wie houdt al die e-mailtjes bij?

Kennispool

U bent niet de enige ondernemer die worstelt met dit soort vragen. Zou het niet prettig zijn als u voor al deze kwesties op één adres terecht zou kunnen? Nu kan dat bij Meer Doen Midden-Delfland (MDMD)! Onlangs zijn Willem Haring, Nico Alsemgeest, Edwin Lansbergen, Knut Alsemgeest en José van Winden, allen zelfstandige professionals, een initiatief gestart, waardoor het ondernemers gemakkelijker wordt gemaakt te ondernemen. Iedere donderdagochtend zitten zij klaar in het oude gemeentehuis in Schipluiden voor ondernemers die op zoek zijn naar ondersteuning, inspiratie of advies op het gebied van ICT, telefonie, fotografie of marketing. Elke deelnemer in de flexibele kennispool Meer Doen Midden-Delfland heeft zijn eigen kennis van en ervaring op dit gebied en kan u daarmee veel werk uit handen nemen.

Bedrijfspolaroid

Om u een idee te geven van wat Meer Doen Midden-Delfland voor uw bedrijf kan betekenen, kunt u een bedrijfspolaroid laten maken. Tijdens een consult van een uur schetsen de experts, elk vanuit hun eigen achtergrond, een duidelijk beeld van hoe uw bedrijf ervoor staat op het gebied van presentatie, aanwezigheid op internet, ict en telefonie. Naar aanleiding hiervan kunt u ervoor kiezen met één of meer specialisten in zee te gaan om de situatie te verbeteren.

Aansluiten

Meer Doen Midden-Delfland is een laagdrempelig, transparant en open initiatief. Ondernemers kunnen hier niet alleen terecht met een eigen hulpvraag, maar kunnen zich ook als expert aansluiten. Mail voor meer informatie of aanmelden voor een polaroid naar meerdoenmiddendelfland@gmail.com.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.