Schrijfworkshop Ode aan Midden-Delfland

Deze schrijfworkshop is helaas wegens gebrek aan belangstelling geannuleerd. Heb je interesse in een schrijfworkshop op een ander moment, op deze plek of elders? Laat het even weten!

Datum: 26 juni 2021

Tijd: 10.00 – 12.30 uur

Locatie: Buitengoed Ta Fête

Prijs: € 25,- (te betalen na aanmelding en betaalverzoek)

Op een idyllische plek middenin de Zouteveensepolder sla je je opschrijfboekje open en begin je met mijmeren. Wat vind jij zo mooi of bijzonder aan Midden-Delfland? Is het de natuur in de polders? Zijn het de dorpskernen en hun geschiedenis? Of loop je vooral warm voor de mensen en alle activiteiten?

Door de speelse oefeningen die je krijgt tijdens deze schrijfworkshop worden je schrijfklieren opengezet. En voor je het weet, heb je jouw eigen Ode aan Midden-Delfland geschreven en kun je meedoen aan de schrijfwedstrijd. Of schrijf je een spannend verhaal dat zich hier afspeelt? Jij bepaalt jouw verhaal, dat is zo fijn aan schrijven. Natuurlijk krijg je tussendoor koffie of thee en wat lekkers.

Schrijven met anderen inspireert en verbindt! Ook een keer meemaken? Meld je dan aan via schrijfcafe@josevanwinden.nl, ook voor meer informatie. Of laat hieronder een reactie achter.

Wacht niet te lang, want er is maar plaats voor 10 deelnemers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.