Weekendje Weg bijna voltooid

De National Novel Writing Month 2012 (NaNoWriMo) is ten einde. Ik had me tot doel gesteld voor de maand november om Weekendje Weg, de roman, af te krijgen. Maar hoewel dit niet helemaal is gelukt, kan ik toch best tevreden zijn. Vele uren heb ik achter mijn laptop gezeten, soms met handen in het haar, piekerend hoe het nu verder moest gaan met de vijf dames. Na 35.000 woorden zijn ze nog steeds niet thuis. Hoe gaat het nu precies aflopen? Geen open einde a.u.b. en ook geen deus ex machina. Daar gaan dus nog wel wat uurtjes verzinnen in zitten. Maar ik heb mijn proeflezers (5 vrijwilligers!) beloofd dat ze nog dit jaar een pdf-je in hun mailbox zullen vinden. Na de sinterklaasgedichten is dit het eerstvolgende project!

1 gedachte over “Weekendje Weg bijna voltooid”

  1. Pingback: Eigen bloemlezing van interessante (scenario)schrijfboekenJosé van Winden Producties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.