A cunning plan

Ik heb een plan, a cunning plan, zoals ze vroeger in Blackadder plachten te zeggen.

Ik wil het jaar 2012, mijn jaar, in stijl afsluiten met het afronden van “Weekendje weg”, mijn blogfeuilleton. Het verhaal begon in oktober 2010, nadat ik zelf met mijn vriendinnen een weekend in Balkbrug in een prachtige Bed & Breakfast had gebivakkeerd. De ideale arena voor een spannend drama, vol geheimen en onthullingen. Het plan was om regelmatig updates te plaatsen op mijn blogspot site, vandaar “feuilleton” dat ik zelf associeer met de Katholieke Illustratie. Helaas stokte het verhaal. De vijf dames zijn inmiddels al ruim twee jaar met elkaar op stap en het einde is nog niet in zicht. Dat kon zo niet langer!

NaNoWriMon

Maar nu las ik op Schrijven Online iets over de NaNoWriMon 2012, National Novel Writing Month en heb ik een vast voornemen om in november de eerste versie van Weekendje Weg (werktitel) af te schrijven. Het eerste deel staat hier al. De rest komt er nu echt aan!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.