Business Boost

Oh jee, ik krijg op dit moment wel hele duidelijk boodschappen door dat ik nu echt wat van mijn bedrijf en mijn leven moet gaan maken.

Business Bootcamp

Eerst al een paar Facebook contacten die enthousiast meldden dat ze op een Business Bootcamp waren dit weekend. Ik heb het evenement direct even opgezocht en kwam op de website teksten tegen als: “Als je geen zin hebt om je middelmatige leven te gaan verbeteren, dan is dit niets voor jou.” Blijkbaar vonden ze dat zelf ook wat te ver gaan, want ik kan die teksten nu niet meer vinden! En nee, het klopt, dan maar middelmatig, maar dit is niks voor mij. Al prikkelen die foto’s met wel heel blije gezichten erop mijn nieuwsgierigheid wel enorm. Verleiding ligt overal, zullen we maar denken.

Winstgevende mindset

Daarnaast word ik sinds vandaag op Twitter gevolgd door Marieke Anthonisse, die mij belooft:

Ik help vrouwelijke ondernemers aan een bloeiend bedrijf. Met behulp van Mindset en Marketing op naar een omzet van minimaal € 100.000,- per jaar. (https://twitter.com/MariekeAnthonis)

En de Winstacademie, die uit eigen ervaring weet:

dat er slechts tien stappen zijn die je hoeft te zetten om je omzet en winst door het plafond te laten gaan. Tien stappen, niet meer. (http://www.winstacademie.nl)

Wat heerlijk als je zulke dingen van jezelf kunt zeggen! En willen we niet allemaal dolgraag horen dat het zo simpel is. Zo simpel als afvallen en stoppen met roken. Tell me how to live!

Verhalenkriebel

Heel even voel ik me toch aangestoken door het enthousiasme van deze business coaches. En schuldig, omdat ik er zo van kan genieten gewoon maar een beetje aan te rommelen. Maar vanmorgen op de fiets naar de sportschool werd ik weer zo blij van een verhaalidee dat borrelt in mijn hele lijf. Ik betwijfel of een business boost mij zo’n zelfde geluksgevoel geeft. Al zou een bloeiend bedrijf om de verhalen te financieren natuurlijk best leuk zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.