ik kan.nl

Peinzend en weifelend over wat ik nu met de rest van mijn leven aan wil, vul ik plichtsgetrouw mijn “ik kan-lijstje” in.

Ik kan stofzuigen, postbezorgen, koffie rondbrengen, broodjes smeren, teksten schrijven, verhalen verzinnen, voorlezen, was sorteren en ophangen, keukenapparatuur bedienen, tekstverwerken d.m.v. word, e-mailen, telefoonnummers onthouden, afspraken bijhouden, computerende schoolkinderen begeleiden, spreken voor een groep schoolkinderen, grapjes maken, me schuldig voelen, huilen, lachen, autorijden, met het openbaar vervoer reizen, een reis plannen en boeken, kletsen, naar de sauna gaan, mijn bed opmaken en dat van mijn kinderen, borstvoeding geven (nu even niet, trouwens), luiers verschonen, tranen drogen, neusspray toedienen, strijken, stoffen, dweilen, het tuinpad aanvegen, mijn zadel vastzetten d.m.v. gereedschap, een IKEA kast of bed in elkaar zetten, een spijker inslaan, pleisters plakken, pannenkoeken bakken, een kind baren, verhuizen, een computer, t.v., modem en Wii installeren, cake, kwark- en appeltaart bakken, catering bestellen, een candlelight supper voor 20 personen organiseren, communicatieplannen schrijven, een nieuwe website organiseren, jaarverslagen schrijven en redigeren, nieuwsbrieven schrijven en versturen, onderzoeksrapporten redigeren en vertalen, tenders organiseren, redigeren en verzenden, feesten organiseren, wijn drinken, bier drinken, snoepen, toastjes smeren, Zumba dansen, fitnessapparaten besturen, pfff…..

Tjemig, wat ben ik eigenlijk een ontzettend handig en multi-inzetbaar wijffie! Daar zou ik wat mee moeten doen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.