Kevin op een houtvlot

Ik geef toe: ik ben een beetje een zwartkijker. Dus als het in Australië plotseling 1953 is (maar dan in korte broek) en in Brazilië vergaat man en muis in een modderstroom, dan kijk ik toch net weer even wat anders tegen onze hoosbuien aan. En is het niet bijna 2012? Ik heb onlangs nog gehoord dat de wereld (as we know it) ten onder zal gaan aan een watertekort en daarom douche ik nu één minuut korter. Maar eigenlijk loont het meer de moeite om het water dat nu weer overal teveel is ergens op te vangen. In een soort Woudse Polder, maar dan in het groot. Nog beter is als je het zou kunnen opvangen voor het naar beneden komt. Pff, mijn hersenen kraken, maar waar je dan die dakgoot en regenton zou moeten installeren daar kan ik nog even niks op verzinnen. Een vloot van arken bouwen, dat kan natuurlijk ook altijd nog. Zodat we straks allemaal als een soort Kevin Kostner ronddobberen op de golven. Hmm, niet echt iets om naar uit te kijken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.