Trekkertrek

Trekkers en meer

Ik dacht toch echt dat ik aardig op de hoogte was van alle activiteiten in ons prachtige Schipluiden. Maar dit weekend ben ik een (voor mij) compleet nieuwe subcultuur op het spoor gekomen. Schippop en Cult Royale zijn hierbij kleine jongens en het Zomerfeest heeft er een concurrent bij. Ik was voor het eerst aanwezig bij het Trekkertrek festijn. Dit geeft het alvast een beetje weer:

fietsen en trekkerstalling bij de Trekkertrek

De meeste bezoekers kwamen natuurlijk voor de trekkerwedstrijden. Voor een buitenstaander als ik waren vooral de donkergrijze rookpluimen die af en toe van de machines opstegen indrukwekkend. Duidelijk geen CO2 neutraal evenement. Maar ook voor kinderen bleek er genoeg te beleven. Er stond een compleet legerkampement opgesteld van de historische vereniging Hoek van Holland, waar je zomaar in mocht rondneuzen. En voor iedere leeftijdscategorie was er een springkussen. Wat dacht je bijvoorbeeld hier van:

kinderen konden hun lol op bij de Trekkertrek

De klompjes waren niet echt nodig, want het terrein was, ondanks de regen van daags ervoor, prima schoon. Op zo’n prachtige dag ga je graag met je blote voetjes in de boerenklei. Volgend jaar maar weer!

Trekkertrek

Hier staan trouwens allemaal mooie foto’s van trekkers en meer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.