Class van de master

Wat ben ik blij dat ik in het “The Entertainment Experience” project van Paul Verhoeven ben gestapt! Het levert me dan financieel gezien nog niets op, het houdt me wel lekker aan de schrijverij. En brengt me in contact met allerlei enthousiaste filmmakers. En nu komt daar zaterdag nog een leuke ervaring bij: een masterclass van Paul Verhoeven en Robert Alberdingk Thijm. Die laatste heb ik inmiddels al een paar keer gezien en gesproken. Op de Scriptschool natuurlijk, maar ook bij een Masterclass Comedy schrijven op het Filmfestival en nog geen jaar geleden presenteerde hij met partner Norbert ter Hall de fantastische serie A’dam-e.v.a. in het Eye filminstituut. Maar de grote Paul Verhoeven heb ik nog nooit in het echt mogen ontmoeten. Al vond ik het altijd een beetje een vieze oude man (sorry!), hij heeft natuurlijk hele goede films gemaakt en is zelfs in het Mekka van de filmwereld doorgedrongen. Daarnaast hoop ik mijn netwerk een beetje uit te breiden en veel inspiratie op te doen voor dit en andere projecten. Leuk, dus! Hopelijk ben ik voor vijven thuis en hebben de mannen thuis dan het voorbereidende werk gedaan voor ons heerlijke avondje…

Lees mijn bijdragen aan het project op: http://www.entertainmentexperience.nl/user/jopie70.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.