Credactie voor al je creatieve schrijfwerk

Dag allemaal,
Ik heb een naam bedacht voor mijn eigen bedrijfje..tadaaaa.
Het is Credactie geworden, voor creatieve redactie.
Verder ben ik de afgelopen weken vooral bezig geweest met het opruimen van de zolder. Jimi kan dan naar een eigen kamer, Robin schuift op naar Polle z’n kamer, zodat de babykamer voor mijn werk en studie vrij komt. Veel organisatorische klussen dus. Moet allemaal gebeuren, want als ik elke keer m’n spullen van de eettafel af moet halen komt er helemaal niks van schrijven. Ik heb nog drie vrije dagen te gaan voor de studie weer begint, dus ik krijg wel een beetje haast. Maar ja, wat doe je dan? Ga je een stuk wandelen met een vriendin, ben je zo 10 km en twee uur onderweg. Ook wel erg lekker! Morgen heb ik gelukkig nog een hele dag met een lege agenda. Dan ga ik echt wat doen!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.