Fragment Weekendje Weg

De enthousiaste reacties op Weekendje Weg blijven binnenstromen. Of ik nu op de sportschool ben, Engelse les geef, of een dagje ga varen: lezeressen van alle leeftijden komen naar me toe om te vertellen dat ze genoten hebben van het boek. Ik word er verlegen van, maar het is natuurlijk ontzettend leuk om te horen.

Het maakt voor mij wat minder ongemakkelijk  om het boek te promoten. Ik doe het blijkbaar niet voor mezelf. Nee, ik bewijs er potentiële lezers een dienst mee. Want als ik niet laat weten dat het boek er is, zullen ze het ook niet gaan lezen en ervan genieten.

Afgelopen zaterdag mocht ik twee passages voorlezen in de Bibliotheek in Naaldwijk tijdens Podium Westland. Daar stond ik dan, tussen de andere Schrijvers tussen de Kassen. Ik luisterde naar hun mooie gedichten en genoot van de diversiteit. Maar ik genoot vooral van het voorlezen an sich. Wat ben ik toch verknocht aan mijn eigen personages…

Je kunt hier een fragment beluisteren van Sylvia, een van de vijf zussen in Weekendje Weg. Smaakt het naar meer? Je kunt het boek bij iedere boekhandel bestellen, maar ook bij Godijn Publishing, ‘mijn’ uitgeverij. Wil je meer fragmenten? Laat het weten bij de reacties!

Fragment Weekendje Weg

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.