No Impact Week (4)

Vandaag was het moet-je-wel-echt-met-de-auto-dag. En ja, we hebben serieus overwogen om met de fiets naar de sauna in Pijnacker te gaan. Maar ja, 15 km door de vrieskou is op de heenweg misschien wel te doen, maar terug, als je helemaal rozig en moeiig bent…Dus nee, sorry, het werd de auto en het werd een heerlijke dag. Niet no impact, wel no budget want de toegang werd betaald door de Vrienden- of Bankgiroloterij en zo  hoefden we alleen de lunch maar te betalen. Uiteraard dronken we verder alleen water uit de Dopper, die mij al anderhalf jaar lang trouw overal volgt (met regelmatig een tussenstop in de vaatwasser, uiteraard).

wpid-2013-03-13-13.35.56.jpg

Ik ben wel op de fiets naar mijn VIA-vrouwennetwerkavond gegaan. Maar goed, dat was in het dorp, dus dat telt niet echt. En de jongens gingen met de benenwagen naar school. Ook dat is niets nieuws. Morgen staat No Impact Week in het teken van voedsel. Daar valt nog wel wat te winnen, maar of dat lukt?

Verder werd ik vandaag gelukkig van

  1. de warmte en de rust in de sauna.
  2. het feit dat de jongens lekker bij opa mochten eten.
  3. een heerlijke lunch.
  4. afspraken over een nieuw werkritme, want dat geeft rust.
  5. een hartverwarmend filmpje over Ontmoetingsplekken voor demente bejaarden en hun mantelzorgers. Waar zouden we zijn zonder al die toegewijde en creatieve mensen in zorg en welzijn?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.