popquiz

Popkenners gezocht!

Weet jij het ook altijd beter dan de deelnemers aan de Top 2000 quiz? Doe je vanuit je huiskamer enthousiast mee met het Popduel op de radio? Of weet je alles van de bandjes die ooit op Schippop hebben gestaan? Dan willen wij dat wel eens zien!

Op vrijdag 18 april 2014 (Goede Vrijdag) is het weer tijd voor de VV Schipluiden Popquiz, waarvoor iedere popkenner of -liefhebber zich kan aanmelden. Maar ook als je gewoon een avondje muzikale herinneringen op wilt halen, ben je van harte welkom om mee te doen.

We starten om 19.30 uur in de voetbalkantine met muziekfragmenten, stukjes van obscure clips en listige vragen over nieuwe en oude popidolen. De duo’s die de meeste vragen goed hebben beantwoord, schuiven direct door naar de zinderende finale. De winnaars van vorig edities kregen een gouden plaat en mochten twee uur lang hun favoriete plaatjes draaien op Zfm, Zomerfeest Radio. De prijzen van dit jaar houden we nog even onder de pet, maar zullen zeker zo spectaculair zijn.

Meld je z.s.m. als duo aan via popquizschipluiden@gmail.com of op Facebook. De koffie is voor deelnemers gratis. En vanaf 23.00 uur gaan de stoelen aan de kant voor een onvervalste, ouderwetse Freestone-avond.

1 gedachte over “Popkenners gezocht!”

  1. Pingback: Opvoeden is zaadjes planten en hopen dat er iets gaat ontkiemen.

Reacties zijn gesloten.