Struis

De start van 2013 staat voor mij in het teken van schrijven voor theater, al is het alleen maar dat een toneelvoorstelling sneller (en goedkoper) te realiseren is dan een film. En er is niets zo mooi als zien hoe anderen jouw teksten leven in blazen. Het eerste nieuwe plan dat op stapel staat, is meedoen aan het Vijfde Delftse Dialogenfestival van De Flits. Werkttitel van het collectief waarmee we de opvoering werkelijkheid willen laten worden is Struis. Schrijver, regisseur en actrice zijn bekend. We zoeken alleen nog een tweede acteur/actrice, want anders komen we niet verder dan een monoloog.

GADG

De repetities van Gedoe aan de Gaag, een echt Schipluidense musical, gaan 20 januari van start. Ik heb meegeschreven aan het script en ga meezingen in het koor. Het lijkt mij een fantastisch project! De voorstellingen zijn op 28 september in de Dorpshoeve in Schipluiden.

Cult Royale

Op 18 en 19 januari loopt cultuurminnend Midden-Delfland zich weer de benen uit het lijf om geen act te missen tijdens het altijd drukke huiskamerfestival Cult Royale. Dit jaar ben ik voor het eerst verantwoordelijk voor het toevoegen van teksten van acts en sponsorlogo’s op de website. Daarnaast verzorg ik het onderdeel Six Word Story op vrijdagavond. Type je eigen verhaal van slechts zes woorden op een ouderwets typemachine en voel je even Ernest Hemingway. Iedereen mag meedoen!

Ernest Hemingway
Six Word Story

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.