Tips voor tekstschrijvers

Een paar weken geleden vroeg collega-tekstschrijver (en mede Boek 10-er) Alice Bakker mij om mijn gouden tip voor andere tekstschrijvers. Dat vroeg ze niet alleen aan mij. Nee, ze trommelde zo’n twintig collega’s op. Dat is op zich al een hele prestatie!

Waaier van expertise

Alle tips zijn gebundeld in dit goed leesbare blogbericht. Het is een mooie lijst geworden met een grote diversiteit aan tips. In het artikel geeft Alice een heldere opsomming  per thema. Aansluitend lees je de uitgebreide reactie van alle individuele tekstschrijvers: een mooie waaier van expertise en stijl en direct dus ook een overzicht van wat tekstschrijvend Nederland te bieden heeft.

Goed leesvoer

Het nieuwe platform voor tekstschrijvers Woordkunstenaars (een site waar opdrachtgevers goede tekstschrijvers vinden, en waar tekstschrijvers aan leuke klanten komen) besteedde ook aandacht aan dit overzicht en noemde het goed leesvoer. Daar kan ik me helemaal bij aansluiten.

Broedtijd

Mijn bijdrage vind je trouwens helemaal onderaan het artikel. Over het belang van uitstellen, mentaal voorbereiden en een naderende deadline, ofwel de broedtijd.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.