Verleiding komt soms in de vorm van een zeepketting

Dag één van de No Impact Week zit er (zo goed als) op. De opdracht was om niets te kopen dat je niet echt heel dringend op dat moment nodig hebt. O.k. dat is gelukt, maar dat is ook niet moeilijk in een dorp waar de zondagsrust nog gerespecteerd wordt. De enige verleiding die ik wat dit betreft heb moeten weerstaan was een rommelmarkt. Gelukkig ben ik me ervan bewust dat ik “al genoeg pestzooi” in huis heb.

Maar ook de rest van de week geldt het no shopping criterium en nu ben ik bang dat ik daarvoor al gezakt ben. Ik werd namelijk gebeld door mijn nichtje die a.s. woensdag een crea-avondje organiseert. Ze vroeg heel lief of ik zin had om te  komen fröbelen en ik heb ja gezegd. Ik kan het natuurlijk aanmerken als een sociaal schoonfamilie evenementje, waardoor ik die avond niet voor de buis hoef te hangen. Maar uiteindelijk kom ik wel thuis met een zeepketting voor in de badkamer. Is dat iets wat ik deze week echt niet kan missen?

p.s. Ik kan het natuurlijk altijd nog creatief afboeken als een heel origineel  handgemaakt kado. Iemand jarig binnenkort?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.